Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 17.05.2024, 05:17
Вітаю Вас Гість | RSS
ДУБНО ПРАВОСЛАВНЕ
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Молитва проти чародійства і магії.
15:51
Молитва проти чародійства і магії.

Охоронна молитва священомученика Кипріана

проти чародійства і магії

Кипріан

ОХОРОННА МОЛИТВА СВЯЩЕНОМУЧЕНИКА КИПРІАНА

Починаємо промовляти молитву Кипріана. Чи вдень, чи вночі, чи в будь-який інший час коли промовляємо, то усі сили, що супротивні Славі Бога Живого, відпадуть.

Цей священомученик усією душею молячися Богові, проказував:
"Господи Боже Сильний і Святий, Царю над царями, почуй нині молитву раба Твого, Кипріана.
Тобі підкоряються незліченні тисячі ангелів і архангелів, Ти знаєш таємниці серця раба Твого (ім’я), явись йому Господи, як в оковах Павлові і у вогні Феклі. Як пізнати мені Тебе, творячи усі беззаконня мої.
Ти, стримавши хмари, не дав дощу небесному пролитися на дерево в саду, і воно плоду не дало. Жінкам не дав зачати, а іншим народити дітей.
На обгороджування саду тільки дивився і не творив. Лозі заборонив цвісти, а колосу колоситися, винограду родити, а звірам плодитися, рибам морським плавати, а птахам небесним літати. Так Ти явив силу Свою пророкові Іллі.
Молю Тебе, Господи Боже мій, усі чари й усіх лукавих бісів, які людину схиляють до гріха, чинячи гріх з ним, Ти, силою Своєю заборони! Нині ж, Господи Боже мій, Сильний і Великий, благослови для недостойного достойним мені бути, і причетним до Твого святого стада, молю Тебе, Господи Боже мій, хто щиро молиться цією молитвою вдома чи будь-де, дай йому те, що він просить.
Пресвятою Величчю Твоєю, милосердним був до мене і не захотів згубити мене з усіма беззаконнями моїми: так не згуби усякого, хто молиться до Тебе цією молитвою.
Нестійкого у вірі зміцни! Безсилого духом укріпи! Зневіреного укріпи і не відвернися від усякого, хто звертається до Твого святого імені.
Я ж, припадаючи до Тебе, Господи, молю і прошу святе ім’я Твоє: якщо у будь-якому домі чи у будь-якому місці, а тим більше на християнинові є чари від лукавих людей або бісів, нехай прочитають цю молитву над головою людини в домі його, і нехай звільниться він від насланих злими духами і заздрощів, лестощів, ревнощів, ненависті, преклоніння перед злом, страху перед злом, дійсного отруєння, від язичеської отрути і від усякого заклинання і прокляття.
Хто молиться цією молитвою вдома, нехай той буде захищений від усяких спокус диявольської потвори, отрути злих і лукавих людей, від заклинань і усяких чар і чародійства, і нехай біжать від нього біси і відступлять злі духи.
Господи Боже мій, що маєш владу на небесах і на землі, заради імені Твого святого і заради несказаної благості Сина Твого, Бога нашого Ісуса Христа, почуй в цей час недостойного раба Твого (ім’я), що читає цю молитву і через неї нехай згинуть усі диявольські прояви.
Як віск тане від вогню, так нехай згинуть усі чари і заклинання лукаві перед лицем людини, яка читає цю молитву. Так Ім’ям Животворчої Трійці, нас просвіти, бо крім Тебе, іншого Бога не знаємо. Тобі віруємо. Тобі поклоняємося і Тебе просимо: захисти, заступи і збережи нас, від усякого лукавого дійства і чарів злих людей.
Як Ти синам Мойсея із каменя солодку воду дав, так само, Господи Боже сильний, поклади Свою руку на раба Твого (ім’я) повну благодаті Твоєї і захисти від усяких злих підступів.
Благослови, Господи, дім, бо в ньому моляться цією молитвою, і усякого, хто шанує пам’ять про мене. Милість Свою пішли йому, Господи, і захисти його від усякого чародійства. Помічником і покровителем будь йому, Господи.
Чотири ріки: Фесон, Геон, Євфрат і Тигр едемська людина не може втримати, так не може жоден чарівник зробити злого або являти мрії бісівські при читанні молитви цієї, силою Бога Живого! Хай згине демон і проженеться уся супротивна і зла сила, пущена злими людьми на раба Божого (ім ‘я).
Як примножив літа цареві Ізекії, так умнож і літа тому, хто молиться цією молитвою. Службою ангелів і співом Серафимів, Благовіщенням Пресвятій Діві Марії від архангела Гавриїла і заради безтілесного зачаття Її, Господа нашого Ісуса Христа, славного Різдва Його у Вифлеємі, знищенням Іродом чотирнадцяти тисяч немовлят і Святим Хрещенням Його, прийнятим на ріці Йордані, постом і спокусами, посланими Йому дияволом, Його великою перемогою і страшним судом Його, великими чудесами в світі зцілення і очищення даруй. Мертвих оживи, бісів вижени і вхід Його в Єрусалим, як царя, сповни - Осанна Синові Давида! Від Різдва свого Ти скорботи терпів, перетерпів розп’яття і поховання, і воскрес на третій день, як написано в Писанні, і на небо зійшов. Співи багаточисленних ангелів і архангелів славили Твоє прибуття, а зараз сидиш праворуч Отця Свого до другого пришестя, коли прийдеш Ти судити живих і мертвих.
Ти дав владу святим учням Твоїм і апостолам, сказавши: "Затримаєте і затримається, розрішите і розрішиться”. Так і усякому по молитві цій, розрішив усяке диявольське чародійство над рабом Твоїм (ім ‘я).
Заради Святого Великого імені Твого заклинаю і проганяю усіх духів лукавих і злих і зурочення злих людей, чародійства їх: наговори, чари, шкоду від злого ока, чародійство і усякі хитрощі диявольські. Молю Тебе, Багатомилостивий Господи, відведи від раба Твого (ім’я), і від дому його і від усякого добра його.
Так, як Ти примножив багатства праведного Йова, так примнож, Господи, домашнє життя тим, що звертаються цією молитвою: створенням Адамовим, жертвою Авеля, Благовіщенням Йосиповим, святістю Еноха, правдою Ноя, наверненням Мелхиседека, вірою Авраама, святістю Якова, пророчеством пророків, святинею патріярхів, кров’ю священомучеників, вбивством Петра і Павла, дитинством Мойсея, цнотою Іоана Богослова, священством Аарона, діяннями Ісуса Навина, святістю Самуїла, дванадцятьма колінами Ізраїлевими, молінням пророка Єлисея, постом і видінням пророка Даниїла, проданням Йосифа Прекрасного, премудрістю пророка Соломона, силою ста шістдесяти ангелів, молитвою чесного славного пророка і Хрестителя Івана і ста десяти святителів II Вселенського Собору, святих сповідників і помічників страшного несказанного імені Твого Святого, Всеславного Всевідучого Бога, Йому ж підкоряється незліченна кількість ангелів. Заради їх молитов молю і прошу Тебе, Господи, прожени і подолай усяку злобу і лукавство від раба Твого (ім’я), і хай біжить воно в тартарари.
Молитвою цією звертаюся до Єдиного і Непереможного Бога, нехай буде усім християнським людям спасіння в домі, де моляться цією молитвою. Написана на 72 мовах, нехай переможе вона усяке лукавство: чи на морі, чи в дорозі, чи у джерелі, чи в колодязі, чи на верхньому порозі, чи на нижньому, чи позаду, чи спереду, чи в стіні, чи в покрівлі, нехай усюди розрішиться!
Нехай розрішиться усяка диявольська мара, існуюча і діюча в горах, чи у вертепах, в домашніх притворах чи у прірвах земних, в корінні дерева, чи в листі рослин, в нивах чи в садах, в траві чи в кущах, в пічці чи в бані, нехай згине!
Нехай згине усяке лукаве діяння: в риб’ячій шкірі чи плоті, в шкірі змії чи в шкірі людини, в святкових прикрасах чи в головних уборах, в очах чи у вухах, у волоссі на голові чи в бровах, в ліжку чи в одязі, в обрізаних нігтях ніг чи рук, в крові гарячій чи у воді студенній, нехай розрішиться!
Усяке злодійство чи чародійство нехай розрішаться в мозку чи під мозком, в плечі чи між плечима, в м’язах чи в гомілках, в нозі чи в руці, в животі чи під животом, в кісточках чи в жилах, в шлунку чи в природних межах, нехай згине!
Нехай згине усяке диявольське дійство чи мара наслана на золоті чи сріблі, на міді чи залізі, на олові чи свинці, на меді чи воску, у вині чи пиві, в хлібі чи їжі, в усьому нехай згине!
Нехай згине усякий диявольський умисел проти людини: в морських гадах чи в літаючих комахах, в тваринах чи в птахах, в зорях чи в місяці, в звірях чи в плазунах, в хартіях чи в чорнилі, в усьому нехай згине.
Іще двоє лукавих саламандру і ремихару, прогоню, єлизду і диявола від раба Божого (ім’я), силою Чесного і Животворчого Хреста Господнього з усіма силами небесними перед високим і Страшним Престолом Божим, що слугам Твоїм вогонь палаючий посилає. Херувими і Серафими, Влади і Престолу, Панування і Сили.
В одну мить увійде в рай розбійник молитвою. Помолився молитвою Ісус Навин — сонце стало і місяць, помолився пророк Даниїл і закрили леви пащі. Три отроки Ананій, Азарія і Мисаїл погасили печі вогненні молитвою. Так само молю Тебе, Господи, по молитві цій дай усякому, хто молиться.
Молюся і прошу святий собор пророків — Захарія, Осію, Єсея, Йоіла, Амоса, Самуїла, Іллю, Єлисея, Наума і пророка Предтечу і Хрестителя Господнього Івана, молю й прошу чотирьох євангелістів — Матей, Марка, Луку та Івана Богослова, святих первоверховних апостолів Петра і Павла, святих і праведних Богоотців Йоакима і Анни, Йосипа обручника, Якова — брата Господнього по плоті, Симеона Богоприїмця, Симеона – родича Господнього, Андрія юродивого Христа ради, Іоана Милостивого, Ігнатія Богоносця, священомученика Ананія, Марка Грецького, Кирила патріарха Єрусалимського, преподобного Єфрема Сирина, Марка гробокопача, трьох святителів Василя Великого, Григорія Богослова, Іоана Золотоустого, а також святого отця нашого святителя Миколая архиєпископа Мир Ликійського чудотворця, святих митрополитів та чудотворців - Петра, Олексія, Йони, Пилипа, Гермогена, Інокентія, преподобних чудотворців Сергія і Никона, преподобних чудотворців Зосими і Савватія, святих отців наших Пахомія, Антонія, Феодосія, Пимена Великого, святого Серафима Саровського, Симеона і Даниїла Стовпників, Максима Грека, Мелетія Афонського, Никона патріярха Антіохійського, великомученика Кипріяна і матір його Ірину, Олексія чоловіка Божого, святих преподобних жінок-мироносиць Марію Магдалину, Єфросинію, Ксенію, Євдокію, Анастасію; святих великомучениць - Параскеву, Катерину, Февронію, Марину, що свою кров пролили за Тебе, Боже наш, і всіх святих, що довіку Тобі вгодили. Господи помилуй і спаси раба Твого (ім’я), нехай не торкнеться ні його, ні його дому ніяке зло і лукавство ні у вечірній час, ні у вранішній, ні вдень, ні вночі нехай не доторкнеться.
Збережи його, Господи, від повітряних, тартарових, водяних, лісових, дворових та усякого роду бісів і духів злоби.
Молю Тебе, Господи, щоб написана молитва ця свята священомученика Кипріана та стверджена і ознаменована була Святою Трійцею на погибель і вигнання усякого зла, ворога і супостата, бісівських сітей, що ловлять усюди людину чарами і чародійством Садока і Нафанаїла, якого звуть Єфил і дочок Самуїлових, майстерних в чародійстві.
Словом Господнім утвердися небо і земля і все піднебесся, силою молитви цієї згинь усяка ворожа мара і потвора.
Закликаю на допомогу усі сили небесні і сподвижників Твоїх архангелів: Михаїла, Гавриїла, Рафаїла, Уриїла, Салафаїла, Ієгудиїла, Варахаїла, Ангела і хоронителя мого, силу Чесного Животворчого Твого Хреста й усі Сили і Духи небесні нехай буде збережений раб Твій (ім’я), Господи, і нехай буде осоромлене лукавство диявольське усією Силою Небесною на славу Синові Твоєму, Господу нашому Ісусу Христу, завжди, нині і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Господи! Ти єдиний Всесильний і Всемогутній, збережи за молитвами священомученика Кипріяна раба Твого (ім’я). Амінь. (Тричі).


Господи Ісусе Христе, Слово і Сину Божий, молитвою Пресвятою Твоєї Матері, і ангела охоронителя мого помилуй мене грішного раба Твого (ім ‘я). (Тричі).


Всі святі і праведні, моліть Милостивого Бога за раба (ім’я), нехай збереже і помилує мене від усякого ворога і супостата. Амінь. (Тричі).

Після кожного прохання три земних поклони.
Молитва про захист
i спасіння від усякого зла

Боже мій, в руки Твого превеликого милосердя вручаю душу мою й тіло моє, почуття i слова мої, поради й помисли мої, діла мої, вхід i вихід мій, віру мою i життя моє, день i годину останнього подиху мого, переселення моє. Ти ж, о Премилосердний Боже, непереможна гріхами усього світу Благосте, незлобний Господи, мене, найгрішнішого з усіх людей, прийми в руки захисту Твого i визволи від усякого зла, очисти беззаконня мої, подай виправлення злому й окаянному моєму життю i від лютих гріхопадінь завжди відвертай мене, піднімай мене з них, щоб нічим я не прогнівив Твоє чоловіколюбство, яким Ти загороджуєш мою неміч від бісів, пристрастей та злих людей. Не допусти видимих та невидимих ворогів. Веди мене шляхом спасіння i доведи до Себе - моєї пристані й вершини моїх бажань. Даруй мені християнську кончину, бездоганну та мирну, охорони від духів злоби, на Страшному Твоєму Суді. Амінь.
Переглядів: 2306 | Додав: Tipicon-admin | Теги: Дубно православне. Церква Різдва | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024