Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 17.05.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
ДУБНО ПРАВОСЛАВНЕ
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Серпень » 31 » На захисників храму в Новоархангельську чиниться «шалений тиск»
23:47
На захисників храму в Новоархангельську чиниться «шалений тиск»

На захисників храму в Новоархангельську чиниться «шалений тиск»

В Кіровоградській єпархії УПЦ КП стурбовані ситуацією «навколо тих, хто мужньо став на захист Новоархангельського храму від бандитів-рейдерів». Чимало патріотів і небайдужих громадян відчувають на собі шалений тиск місцевої влади, правоохоронних органів, повідомляє Православний Оглядач з посиланням на cerkva-el.com.ua.

Новоархангельськ. Владика Марк

25 серпня 2013 року  селище Новоархангельськ з пастирським візитом відвідав єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк. В цей день владика звершив Божественну Літургію поблизу храму Святого князя Володимира.

«Віряни змушені молитись на дворі, оскільки храм зачинений та знаходиться під охороною міліції через його рейдерське захоплення фіктивною громадою Московського Патріархату. Сумнозвісна подія відбулась 19 квітня цього року», - йдеться у повідомленні.

Новоархангельськ. Владика Марк

Владика Марк, в знак подяки за вірність та відвагу громади, відзначив єпархіальними грамотами тих, хто брав активну участь у відстоюванні свого храму під час захоплення.

Новоархангельськ ХрамНовоархангельськ. Владика Марк

«На даний час Новоархангельська громада все ще молиться на вулиці, поруч з опечатаним храмом. Місцеві суди раз за разом приймають рішення на користь міфічної громади Московського Патріархату, яка діє лише на папері. Розпочате ще в квітні слідство щодо подій навколо нашої парафії в селищі до цього часу не завершене. В судах різних інстанцій чекають на розгляд декілька позовів, один з яких призначений аж на червень 2014 р., а в ВАСУ касаційну скаргу прийнято до розгляду, проте дату слухання ще не визначено», - повідомляють в Кіровоградській єпархії УПЦ КП.

Окрім того, кажуть в єпархії, "останнім часом нас турбує ситуація навколо тих, хто мужньо став на захист Новоархангельського храму від бандитів-рейдерів. Чимало патріотів і небайдужих громадян відчувають на собі шалений тиск місцевої влади, правоохоронних органів. Молимося, щоб Господь став на захист своїх вірних та відомим йому способом вирішив виниклу дану ситуацію".
Переглядів: 395 | Додав: Tipicon-admin | Теги: Дубно православне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024