Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 17.05.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість | RSS
ДУБНО ПРАВОСЛАВНЕ
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Березень » 19 » ПРОРОЦТВА СТАРЦЯ ЛАВРЕНТІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО
14:54
ПРОРОЦТВА СТАРЦЯ ЛАВРЕНТІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО
ПРОРОЦТВА СТАРЦЯ ЛАВРЕНТІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО
 

Доживете до антихриста!
Ігуменя Домницької обителі із двома келійницями зайшли до панотця батькові Лаврентієві на чай. А за обідом він сказав:
- Ми з тобою, матінка ігуменя, не доживемо до антихриста, а ці твої келійниці доживуть!
Це було в 1948 році. Обидві черниці були 1923 року народження. Розповіла черниця Н.
Мені потрібно бачити
Коли отець Лаврентій сідав за стіл обідати, то, очікуючи всіх, говорив:
- Я їсти не хочу, а мені треба бачити вас всіх, так поговорити, що всіх вас очікує.
Потім сам плакав і говорив:
- Якби ви знали, що чекає людей і що всім нам має бути! Якби ви знали, як мучаться люди в пеклі!
Так як торохне!
Отець Лаврентій говорив:
- Не дивуєтеся, коли почуєте, що в храмах хто як молиться. Як у золотих шапках скажуть псалтир не читати, та Господь потерпить-потерпить так як торохне! Друге пришестя недалеко вже!
Записано зі слів сестри М.


Врятуються деякі
Преподобний батько Лаврентій Чернігівський неодноразово повторював, що в пекло йдуть сті-льки душ, як люди з храму у свято, а в рай, як люди в храм у будній день. Панотець часто сидів і пла-кав: жалів людей, які гинуть.
- Скільки ж людей набито в пеклі, немов у бочку оселедця, - говорив старець Лаврентій. Чада його втішали, а він відповідав крізь сльози:
- Ви не бачите. А якби побачили, то як би пожаліли! А останнім часом пекло наповниться юна-ками.

Жахливий час
- Незадовго до воцаріння антихриста й закриті храми будуть ремонтувати, обладнати не тіль-ки зовні, але й усередині. Будуть золотити купола як храмів, так і дзвіниць, а коли закінчать головний, то наступить час воцаріння антихриста. Моліться, щоб Господь продовжив нам цей час для зміц-нення: страшне очікує нас час. Ремонти храмів будуть тривати до самого коронування антихриста, і в нас благоліпність буде небувале, - говорив старець Лаврентій Чернігівський.
- Бачите, як все це підступно готується? - продовжував зі слізьми наставник. - Всі храми бу-дуть у найбільшій благоліпності, як ніколи, а ходити в ті храми не можна буде, тому що там не буде приноситися Безкровна Жертва Ісуса Христа. Зрозумійте: церкви будуть, але православному хрис-тиянинові не можна буде їх відвідувати, тому що там буде все "сатанинське збіговисько" (Апок. 2;9)! Ще раз повторюю, що ходити в ті храми не можна буде: благодаті в них не буде!

Преподобний про антихриста
- Антихрист буде коронуватися як цар в Ієрусалимському чудовому відновленому храмі за учас-тю російського духівництва й Патріарха. Буде вільний в'їзд і виїзд із Єрусалима для всякої людини, але тоді вже старайтеся й не їздити, тому що все буде зроблено, щоб "спокусити" (Мф. 24;24)! Він буде сильно навчений всім сатанинським хитростям і буде робити знамення фальшиві. Його буде чути й бачити увесь світ. Своїх людей він буде "штампувати" печаткою сатани, буде ненавидіти правосла-вну Росію, - говорив про майбутнє преподобний старець Лаврентій Чернігівський.
Не потрібно боятися
Одному диякону, що зараз ще живий, але вже старий, духівник Лаврентій прямо сказав:
- Ти доживеш до часу, коли буде антихрист! Не бійся, а говори всім, що це - він, і не потрібно боятися! Буде війна, і де вона пройде, там людей не буде! А перед тим Господь пошле слабким людям невеликі хвороби й вони вмруть, а при антихристі смерті вже не буде. Третя всесвітня війна буде вже не для покаяння, а для винищування. А найсильніших Господь залишить для зустрічі з ним.
Головний "миротворець"
Преподобний старець Лаврентій Чернігівський часто говорив про антихриста:
- Прийде час, коли будуть битися-битися й почнеться війна всесвітня. А в самий розпал ска-жуть: давай оберемо собі одного царя на весь всесвіт. І оберуть! Антихриста будуть обирати як всесвітнього царя й головного "миротворця" на землі. Треба уважно слухати, потрібно бути обереж-ним! Як тільки будуть голосувати за одного в усьому світі, знайте, що це вже він самий і що голосу-вати не можна.


Про особу антихриста на святому місці
- Блаженний людина, що не побажає і не буде бачити богомерзкої особи антихриста. Хто його буде бачити й чути богохульну його мову з обіцянкою всіх земних благ, ті спокусяться й підуть йому назустріч із поклонінням. І разом з ним вони загинуть для вічного життя, будуть горіти у вічному вогні!
Ми запитали преподобного: "Як це буде?" І він відповів нам зі слізьми:
- На святому місці буде стояти мерзенність запустіння й показувати кепських звабників миру, які будуть обманювати людей, що відступили від Бога, і творити фальшиві чудеса. І після них з'яв-иться антихрист! Увесь світ його побачить зразу.
На питання: "Де на святому місці, у церкві?" преподобний Лаврентій сказав:
- Не в церкві, а в нас у будинку! Раніше в куті стояв стіл зі святими іконами, а тоді будуть сто-яти звабливі прилади для приваблювання людей. Багато відступивши від Істини скажуть: нам потрі-бно дивитися й слухати новини. От у новинах і з'явиться антихрист, і вони приймуть його.

Витримки зі статті "Преподобний старець" (Газета "Життя вічна" травень 1996р.




ПАЇСІЙ СВЯТОГОРЕЦЬ  (АФОН 1987 рік)
«ЗНАМЕННЯ ЧАСІВ, 666»

     За мирським духом сучасної «волі», відсутності поваги до Церкви Христової, до старших, батькам і вчителям, які мають страх Божий, криється духовне рабство, сум'яття й анархія, що веде людей у тупик, до щиросердечної й тілесної катастрофи.

     Також і за зробленою системою «зручних карток», комп'ютерної безпеки, ховається всесвітня ди-ктатура, поневолення антихристові. Одкровення Іоанна Богослова, гл. 13, ст. 16, говорить наступне: «І він зробить те, що... покладено буде накреслення на праву руку їх або на чоло їх, і що нікому не мо-жна буде не купувати, не продавати, крім того, хто має це накреслення, або ім'я звіра, або число іме-ні його. Тут мудрість. Хто має розум, той порахуй число звіра, тому що це число людське; число його шістсот шістдесят шість».

     Після ж картки й посвідчення особи, «комп'ютерного досьє», щоб обманом підвести справу до пе-чатки, будуть постійно говорити по телебаченню, що хтось взяв чиюсь картку й забрали з банку йо-го гроші. З іншого боку, будуть рекламувати «зроблену систему»: печатка на руку або на чоло лазер-ними променями, непомітну зовні, з 666, ім'ям антихриста.

     І знову, на жаль, «деякі гностики» будуть сповивати своїх духовних чад, немов дитину, щоб тим, не тривожитися: «Нічого страшного, дрібниці, аби тільки у вас усередині була віра!» І в той час, ко-ли ми бачимо апостола Петра, що зовні відрікся від Христа, і це було зречення, вони відрікаються від Святої печатки Христової, даної їм у Святому Водохрещенні, - «Печатка дарунка Духа Святого», - приймають печатку антихриста й говорять, що мають у собі Христа!

     На жаль, подібна логіка була й у часи Святих Мучеників у деяких «розумників», які намагалися пе-реконати тих, хто йшов на мучення, як пише про це Василь Великий у своєму Похвальному слові Му-ченикові Гордію: «.. .Багато хто говорили нісенітницю, намагаючись переконати Мученика відректи-ся тільки на словах і зберегти віру в душі, внутрішнє розташування, тому, що Бог звертає увагу не на мову, а на настрій. Але Мученик Гордій залишився непохитним і відповів: « чи Може мову, створена Христом, вимовити що-небудь проти Творця!.. Не обманюйтеся, Бог зневажений  не буває. Нашими вустами судить нас (Лк 19,22). Від слів своїх виправдаєшся, і від слів своїх будеш засуджений» (Мф12,37).


     І незважаючи на все це, скільки, на жаль, доводиться чути нісенітниць, породжених розумом де-яких сучасних «гностиків». Один говорить: «Я візьму посвідчення особи із трьома шістками й накла-ду на нього хрест», іншої: «Я прийму печатка із числом 666 на чоло й осіню його хрестом» - і безліч подібних дурниць, думаючи, що вони тим самим освятяться, у той час як це омана.
     Освячується тільки те, що приймає освячення. Наприклад, вода приймає освячення й стає  Свя-тою водою. Сеча не приймає освячення. Камінь чудом стає хлібом. Нечистоти не приймають освя-чення. Отже, диявол, антихрист, будучи присутнім своїм символом у нашому паспорті, або на руці, або на чолі, не освячується, навіть якщо накласти Хрест.

     Ми маємо силу Чесного Хреста, Святого Символу, Божественну Благодать Христову тільки тоді, коли перебуваємо з однією єдиною Святою Печаткою Водохрещення, під час якого відрікаємося від сатани й з'єднуємося із Христом, і одержуємо Святу Печатку - «Печатка дар Духа Святого».

     Христос нехай нам дасть просвітлення. Амінь. Паїсій Святогорець.

Востаннє відредаговоно Володимир Стрий (2010-12-26 10:14:11)

 

ПАЇСІЙ СВЯТОГОРЕЦЬ  (АФОН 1987 рік)
«ЗНАМЕННЯ ЧАСІВ, 666»

     За мирським духом сучасної «волі», відсутності поваги до Церкви Христової, до старших, батькам і вчителям, які мають страх Божий, криється духовне рабство, сум'яття й анархія, що веде людей у тупик, до щиросердечної й тілесної катастрофи.

     Також і за зробленою системою «зручних карток», комп'ютерної безпеки, ховається всесвітня ди-ктатура, поневолення антихристові. Одкровення Іоанна Богослова, гл. 13, ст. 16, говорить наступне: «І він зробить те, що... покладено буде накреслення на праву руку їх або на чоло їх, і що нікому не мо-жна буде не купувати, не продавати, крім того, хто має це накреслення, або ім'я звіра, або число іме-ні його. Тут мудрість. Хто має розум, той порахуй число звіра, тому що це число людське; число його шістсот шістдесят шість».

     Після ж картки й посвідчення особи, «комп'ютерного досьє», щоб обманом підвести справу до пе-чатки, будуть постійно говорити по телебаченню, що хтось взяв чиюсь картку й забрали з банку йо-го гроші. З іншого боку, будуть рекламувати «зроблену систему»: печатка на руку або на чоло лазер-ними променями, непомітну зовні, з 666, ім'ям антихриста.

     І знову, на жаль, «деякі гностики» будуть сповивати своїх духовних чад, немов дитину, щоб тим, не тривожитися: «Нічого страшного, дрібниці, аби тільки у вас усередині була віра!» І в той час, ко-ли ми бачимо апостола Петра, що зовні відрікся від Христа, і це було зречення, вони відрікаються від Святої печатки Христової, даної їм у Святому Водохрещенні, - «Печатка дарунка Духа Святого», - приймають печатку антихриста й говорять, що мають у собі Христа!

     На жаль, подібна логіка була й у часи Святих Мучеників у деяких «розумників», які намагалися пе-реконати тих, хто йшов на мучення, як пише про це Василь Великий у своєму Похвальному слові Му-ченикові Гордію: «.. .Багато хто говорили нісенітницю, намагаючись переконати Мученика відректи-ся тільки на словах і зберегти віру в душі, внутрішнє розташування, тому, що Бог звертає увагу не на мову, а на настрій. Але Мученик Гордій залишився непохитним і відповів: « чи Може мову, створена Христом, вимовити що-небудь проти Творця!.. Не обманюйтеся, Бог зневажений  не буває. Нашими вустами судить нас (Лк 19,22). Від слів своїх виправдаєшся, і від слів своїх будеш засуджений» (Мф12,37).


     І незважаючи на все це, скільки, на жаль, доводиться чути нісенітниць, породжених розумом де-яких сучасних «гностиків». Один говорить: «Я візьму посвідчення особи із трьома шістками й накла-ду на нього хрест», іншої: «Я прийму печатка із числом 666 на чоло й осіню його хрестом» - і безліч подібних дурниць, думаючи, що вони тим самим освятяться, у той час як це омана.
     Освячується тільки те, що приймає освячення. Наприклад, вода приймає освячення й стає  Свя-тою водою. Сеча не приймає освячення. Камінь чудом стає хлібом. Нечистоти не приймають освя-чення. Отже, диявол, антихрист, будучи присутнім своїм символом у нашому паспорті, або на руці, або на чолі, не освячується, навіть якщо накласти Хрест.

     Ми маємо силу Чесного Хреста, Святого Символу, Божественну Благодать Христову тільки тоді, коли перебуваємо з однією єдиною Святою Печаткою Водохрещення, під час якого відрікаємося від сатани й з'єднуємося із Христом, і одержуємо Святу Печатку - «Печатка дар Духа Святого».

     Христос нехай нам дасть просвітлення. Амінь. Паїсій Святогорець.





Преподобний Кукша (Величко)
 «Останні часи наступають. Незабаром буде екуменічний собор під назвою «святий». Але це буде той самий «восьмий собор, який буде збіговиськом безбожних». На ньому всі віри поєднаються в одну. Потім будуть скасовані всі пости, чернецтво буде повністю знищено, єпископи будуть одружені. Новостильний календар буде введений Вселенською Церквою. Будьте пильні. Намагайтеся відвідувати Божі храми, поки вони ще наші. Незабаром не можна буде ходити туди, все зміниться. Тільки вибрані побачать це. Людей будуть змушувати ходити в церкву, але ми не повинні будемо ходити туди ні в якому випадку. Молю вас, тримайтесь в Православній вірі до кінця ваших днів і рятуйтеся!»



НІЛ МИРОТОЧИВИЙ

Ім'я преподобного Ніла Мироточивого ще більше стало відомо після його явища із загробного світу в проміжок часу від 1813 по 1819 роки одному святогорцю - ченцеві Феофанові, коли в декількох бесідах повідано було йому преподобним Нілом все те, що написано в книзі «Посмертні віщання пре-подобного Ніла Мироточивого».
Багато пророкувань преподобного Ніла вже збулися, але багато чого з передвіщеного їм на наших очах збувається.

ПРОРОЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛЮДЕЙ ПЕРЕД КІНЦЕМ СВІТУ
Вибране.

Яке зробиться тоді розкрадання? Які чоловічі страсті, перелюб, кровозмішення, розпуста бу-де тоді? До якого занепаду зійдуть тоді, люди, до якого розтління блудом? Тоді буде  великі супереч-ки, будуть безперестану сперечатися й не знайдуть ні початку, ні кінця. Потім збереться Восьмий Собор, щоб розібрати суперечки, і виявити благе благим і зле злим... будуть відлучені, відділені добрі від злих, тобто правовірних від єретиків, і на деякий малий час буде мир. Але потім знову забушують страсті, повернуться до зла, так що не будуть пізнавати, що є брат і що сестра, що батько з маті-р'ю, і що мати із сином, не будуть визнавати й шлюбного вінця. Будуть мати тільки одну погибель, одне падіння в погибель, як Содом і Гоморра, тобто й п'яти праведників не найдеться... І буде брат мати сестру, як дружину, матір мати сина, як чоловіка, буде вбивати син батька і чинити перелюб із матір'ю, і інші тьми гріхи узвичаяться. Оскільки людьми будуть володіти злі пристрасті, людей будуть переслідувати нещастя. І замість того, щоб каятись, будуть люди озлоблятися на Бога. Зло-діяння ж, які будуть творити люди, перевершать злодіяння сучасних потопу людей. В усіх буде роз-мова тільки про зло, наміри тільки злі, бажання зла, товариство тільки на зло, діяння у всіх тільки злі, загальне розкрадання, загальне злий утиск, загальний зло відокремлення; загальне зло роз'єднання. При всьому цьому будуть думати, що роблячи зло вони рятується... Оскільки буде множитися кори-столюбство, будуть множитися й нещастя у світі.

Пристрасті будуть царювати у людей такі: осуд, заздрість, злопам'ятство, ненависть, во-рожнеча, пристрасті до  речей і утіх, чоловікоблудство, зневіра, перелюб, хвальба блудом. Це зло бу-де поживою для Антихриста.

І зробиться Антихрист головою над містами, над селами й над округами сіл, після того як не стане ніякої голови в селах, містах і округах сільських. Тоді він захопить владу над миром, стане роз-порядником миру, почне панувати також і над почуттям людини. Люди будуть вірити тому, що він буде говорити, тому що він буде діяти як самодержець на знищення спасіння. Люди, і без того зро-бившись  сосудами диявольськими, будуть мати сильну довіру до Антихриста, зроблять його всесві-тнім самодержцем, тому що він буде знаряддям диявола в останній спробі його винищити християн-ство з землі. Перебуваючи в погибелі, люди будуть думати, що він є Христос Спаситель і що він їх спасе. Тоді Євангеліє Церковне буде в зневазі.

Після, коли погибель внесе велике нещастя в мир, тоді, під час цих нещасть, відбудуться страшні знамення. Наступить страшний голод, на мир же нападе велика ненаситність. Порівняно з тим, скільки з'їдає людина в теперішній час, тоді буде з'їдати в сім разів більше й не насититься. Ве-лике нещастя настане повсюди. Тоді багатство скасується, майно зрівняється на засадах рівності всіх. Тоді золото знеціниться як гній на дорозі.

І тоді, під час того прореченого нещастя, Антихрист почне опечатувати людей своєю печат-кою, нібито для того, щоб ознакою цією рятувати їх від нещастя (тому що тільки тому хто має пе-чатку, відповідно до Апокаліпсиса 13, 17, буде продаватися хліб). Багато хто будуть умирати на до-рогах. Люди стануть як хижі птахи, будуть пожирати тіла мертвих. Але які люди будуть пожира-ти тіла мертвих? Ті, які опечатані печаткою Антихриста. Християни, хоча їм не буде не видавати-ся, не продаватися хліб через те що вони не матимуть  на собі печатки, не стануть їсти трупи. Опечатані ж, незважаючи на доступність їм хліба - стануть пожирати мерців. Тому що, коли при-йме людина печатку, зробиться серце її ще більш байдужим, будучи не в силах виносити голод, люди будуть хватати трупи, і де потрапило, сівши осторонь від дороги, поїдати їх.

На печатці ж написане буде наступне: «Я твій є» - «Так, ти мій є». - «Волею йду, а не насиль-но». -»І я з волі твоєї приймаю тебе, а не насильно». Ці чотири виречення, або напису, зображені бу-дуть посередині тієї проклятої печатки.


 


НІЛ МИРОТОЧИВИЙ

Ім'я преподобного Ніла Мироточивого ще більше стало відомо після його явища із загробного світу в проміжок часу від 1813 по 1819 роки одному святогорцю - ченцеві Феофанові, коли в декількох бесідах повідано було йому преподобним Нілом все те, що написано в книзі «Посмертні віщання пре-подобного Ніла Мироточивого».
Багато пророкувань преподобного Ніла вже збулися, але багато чого з передвіщеного їм на наших очах збувається.

ПРОРОЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛЮДЕЙ ПЕРЕД КІНЦЕМ СВІТУ
Вибране.

Яке зробиться тоді розкрадання? Які чоловічі страсті, перелюб, кровозмішення, розпуста бу-де тоді? До якого занепаду зійдуть тоді, люди, до якого розтління блудом? Тоді буде  великі супереч-ки, будуть безперестану сперечатися й не знайдуть ні початку, ні кінця. Потім збереться Восьмий Собор, щоб розібрати суперечки, і виявити благе благим і зле злим... будуть відлучені, відділені добрі від злих, тобто правовірних від єретиків, і на деякий малий час буде мир. Але потім знову забушують страсті, повернуться до зла, так що не будуть пізнавати, що є брат і що сестра, що батько з маті-р'ю, і що мати із сином, не будуть визнавати й шлюбного вінця. Будуть мати тільки одну погибель, одне падіння в погибель, як Содом і Гоморра, тобто й п'яти праведників не найдеться... І буде брат мати сестру, як дружину, матір мати сина, як чоловіка, буде вбивати син батька і чинити перелюб із матір'ю, і інші тьми гріхи узвичаяться. Оскільки людьми будуть володіти злі пристрасті, людей будуть переслідувати нещастя. І замість того, щоб каятись, будуть люди озлоблятися на Бога. Зло-діяння ж, які будуть творити люди, перевершать злодіяння сучасних потопу людей. В усіх буде роз-мова тільки про зло, наміри тільки злі, бажання зла, товариство тільки на зло, діяння у всіх тільки злі, загальне розкрадання, загальне злий утиск, загальний зло відокремлення; загальне зло роз'єднання. При всьому цьому будуть думати, що роблячи зло вони рятується... Оскільки буде множитися кори-столюбство, будуть множитися й нещастя у світі.

Пристрасті будуть царювати у людей такі: осуд, заздрість, злопам'ятство, ненависть, во-рожнеча, пристрасті до  речей і утіх, чоловікоблудство, зневіра, перелюб, хвальба блудом. Це зло бу-де поживою для Антихриста.

І зробиться Антихрист головою над містами, над селами й над округами сіл, після того як не стане ніякої голови в селах, містах і округах сільських. Тоді він захопить владу над миром, стане роз-порядником миру, почне панувати також і над почуттям людини. Люди будуть вірити тому, що він буде говорити, тому що він буде діяти як самодержець на знищення спасіння. Люди, і без того зро-бившись  сосудами диявольськими, будуть мати сильну довіру до Антихриста, зроблять його всесві-тнім самодержцем, тому що він буде знаряддям диявола в останній спробі його винищити християн-ство з землі. Перебуваючи в погибелі, люди будуть думати, що він є Христос Спаситель і що він їх спасе. Тоді Євангеліє Церковне буде в зневазі.

Після, коли погибель внесе велике нещастя в мир, тоді, під час цих нещасть, відбудуться страшні знамення. Наступить страшний голод, на мир же нападе велика ненаситність. Порівняно з тим, скільки з'їдає людина в теперішній час, тоді буде з'їдати в сім разів більше й не насититься. Ве-лике нещастя настане повсюди. Тоді багатство скасується, майно зрівняється на засадах рівності всіх. Тоді золото знеціниться як гній на дорозі.

І тоді, під час того прореченого нещастя, Антихрист почне опечатувати людей своєю печат-кою, нібито для того, щоб ознакою цією рятувати їх від нещастя (тому що тільки тому хто має пе-чатку, відповідно до Апокаліпсиса 13, 17, буде продаватися хліб). Багато хто будуть умирати на до-рогах. Люди стануть як хижі птахи, будуть пожирати тіла мертвих. Але які люди будуть пожира-ти тіла мертвих? Ті, які опечатані печаткою Антихриста. Християни, хоча їм не буде не видавати-ся, не продаватися хліб через те що вони не матимуть  на собі печатки, не стануть їсти трупи. Опечатані ж, незважаючи на доступність їм хліба - стануть пожирати мерців. Тому що, коли при-йме людина печатку, зробиться серце її ще більш байдужим, будучи не в силах виносити голод, люди будуть хватати трупи, і де потрапило, сівши осторонь від дороги, поїдати їх.

На печатці ж написане буде наступне: «Я твій є» - «Так, ти мій є». - «Волею йду, а не насиль-но». -»І я з волі твоєї приймаю тебе, а не насильно». Ці чотири виречення, або напису, зображені бу-дуть посередині тієї проклятої печатки.



Черниця Ніла (Євдокія Андріївна Новикова)
(1902 - 1999 р.)
Матінка говорила:

- Де святість, туди й ворог лізе.

Матінка пророкувала, що наступлять часи, коли, як і в дні після жовтневого перевороту, стануть заганяти християн у в'язниці, резервації й палити їх у море.

- Коли почнуться гоніння на віруючих, поспішаєте піти з першим потоком від'їжджаючих у заслання, чіпляйтеся за. колеса вагонів, але не залишайтеся. «Ті, хто першими виїдуть, урятуються.

- Ви всі побачите своїми очами, ваше покоління зустріне прихід антихриста. Діти мої, як мені вас шкода,- плакала вона при цих словах і обов'язково додавала, - але слава Богу за все!

Один священик запитав старицю:
- Матінка, я слабий, боюся цього дня пришестя антихриста.
- Не бійся, ти дочекаєшся, але не випробуєш злиднів.
Матінка не раз говорила про прийдешні випробування, що в часи воцаріння антихриста такі кату-вання будуть робити з людьми, яких від століття не придумано. Але стариця відкривала це, що бачи-ла духовними очима, зовсім не для того, щоб залякати, а насамперед, щоб зміцнити у вірі й надії спа-сіння. Вона постійно говорив, що Господь не залишить вірних Йому - і наситить у голод, утішить у скорботі, укриє й відгородить у напастях і допоможе гідно перенести будь-які страждання, гоніння і страждання. Згадувала при цьому слова псалмоспівака Давида: «Не засоромляться в час нещастя, і в день голоду наситяться» (Пс. 36, 19).

- Всі можу в зміцнитись в Господі. І нічого не боятися, діти, не треба боятися того, що буде або може бути, або навіть повинне трапитися по пророцтву людей Божих. Господь сильніше всіх і всьо-го, Він подасть допомогу у випробуваннях, дасть силу потерпіти й упокорить, коли потрібно. Аби тільки ми були слухняні святій Його волі. Просіть Заступницю милостиву і Вона не залишить  вас.

Один раз обличчя матінки раптом стало грізним, начебто вона побачила духовними очами щось жа-хливе. Вона кілька разів із гнівом стукнула ціпком об підлогу зі словами:

- Бачиш, що задумали! Дітям ставити печатку антихриста. Ангел буде вражати тих, хто дерзне це робити!

Востаннє відредаговоно Володимир Стрий (2010-12-26 10:16:12)

 



Черниця Ніла (Євдокія Андріївна Новикова)
(1902 - 1999 р.)
Матінка говорила:

- Де святість, туди й ворог лізе.

Матінка пророкувала, що наступлять часи, коли, як і в дні після жовтневого перевороту, стануть заганяти християн у в'язниці, резервації й палити їх у море.

- Коли почнуться гоніння на віруючих, поспішаєте піти з першим потоком від'їжджаючих у заслання, чіпляйтеся за. колеса вагонів, але не залишайтеся. «Ті, хто першими виїдуть, урятуються.

- Ви всі побачите своїми очами, ваше покоління зустріне прихід антихриста. Діти мої, як мені вас шкода,- плакала вона при цих словах і обов'язково додавала, - але слава Богу за все!

Один священик запитав старицю:
- Матінка, я слабий, боюся цього дня пришестя антихриста.
- Не бійся, ти дочекаєшся, але не випробуєш злиднів.
Матінка не раз говорила про прийдешні випробування, що в часи воцаріння антихриста такі кату-вання будуть робити з людьми, яких від століття не придумано. Але стариця відкривала це, що бачи-ла духовними очима, зовсім не для того, щоб залякати, а насамперед, щоб зміцнити у вірі й надії спа-сіння. Вона постійно говорив, що Господь не залишить вірних Йому - і наситить у голод, утішить у скорботі, укриє й відгородить у напастях і допоможе гідно перенести будь-які страждання, гоніння і страждання. Згадувала при цьому слова псалмоспівака Давида: «Не засоромляться в час нещастя, і в день голоду наситяться» (Пс. 36, 19).

- Всі можу в зміцнитись в Господі. І нічого не боятися, діти, не треба боятися того, що буде або може бути, або навіть повинне трапитися по пророцтву людей Божих. Господь сильніше всіх і всьо-го, Він подасть допомогу у випробуваннях, дасть силу потерпіти й упокорить, коли потрібно. Аби тільки ми були слухняні святій Його волі. Просіть Заступницю милостиву і Вона не залишить  вас.

Один раз обличчя матінки раптом стало грізним, начебто вона побачила духовними очами щось жа-хливе. Вона кілька разів із гнівом стукнула ціпком об підлогу зі словами:

- Бачиш, що задумали! Дітям ставити печатку антихриста. Ангел буде вражати тих, хто дерзне це робити!

Востаннє відредаговоно Володимир Стрий (2010-12-26 10:16:12)

 
сягне загального схвалення в світі, тому що він принесе мир і процвітання
Переглядів: 4850 | Додав: Tipicon-admin | Теги: Дубно православне | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1 Максим  
0
Страшно!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024