Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 17.05.2024, 08:41
Вітаю Вас Гість | RSS
ДУБНО ПРАВОСЛАВНЕ
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Грудень » 04
«Я твердила: ні про який аборт і мови бути не може»


Історія одного мужнього вчинку

Днями в Єкатеринбурзі в медичній клініці «Гармонія» померла п'ятнадцятирічна школярка. На аборт дівчину привела її мама.

Аборт. Що стоїть за цим словом? За ним завжди стоїть смерть. Смерть, принаймні, однієї людини - дитини. А в даному випадку померли дві людини: не тільки дитина, але і її молода мама.

 

Аліна

Я хочу дати на суд читача іншу історію, теж п'ятнадцятирічної жінки, яка, опинившись у подібній ситуації, зробила інший вибір - на користь життя. Ясно, що невинність треба зберігати до шлюбу, що негоже - і особливо в школі – мати інтимні стосунки поза подружжям, проте в даному випадку величезну повагу викликає бажання зберегти життя ні в чому невинної дитини. Особливо, якщо взяти до уваги той неймовірний тиск і примус до аборту, який майбутня мама пережила серед своїх знайомих і - на жаль! – від рідних і працівників м ... Читати далі »
Переглядів: 381 | Додав: Tipicon-admin | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Релігійні організації України хочуть опікуватися душами міліціонерів

«Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій» (ВРЦіРО) пропонує створити при МВС України громадську раду, завданням якої буде душпастирська опіка працівників правоохоронних органів, повідомляє Православний Оглядач з посиланням на ІРС.

"Події у Врадіївці на Миколаївщині, де працівників міліції звинуватили у зґвалтуванні жінки та намірі приховати свій злочин, в очах усієї громадськості засвідчили глибину тієї духовної кризи, яка вразила Українську державу", – наголосила Рада Церков.

При цьому появу цього звернення саме в цей час представники релігійних організацій пояснили тим, що не хотіли публічними заявами тиснути на слідство у цій справі.

У зверненні також зазначено, що "окрім справедливого покарання для виконавців злочину у Врадіївці та керівництва правоохоронних структур, з вини яких виникли криміногенні настрої всередині органів внутрішніх справ, ... Читати далі »
Переглядів: 299 | Додав: Tipicon-admin | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

В Євпаторії горів «конфліктний» храм УПЦ КП


Рано вранці 3 грудня 2013 року в Євпаторії горів недобудована дерев'яний храм УПЦ Київського Патріархату, розташований на вулиці Інтернаціональній, повідомляє Православний Оглядач з посиланням на Портал Крымских Новостей. 


Про це проінформувала прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Криму.

За даними відомства, пожежа сталася о 4 годині ранку. Вогонь знищив дерев'яний купол споруди. Площа пожежі склала 9 квадратних метрів.

За фактом пожежі порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу). Про це повідомляє прес-служба євпаторійської міліції.


Розслідування підпалу взято на особистий контроль керівництвом ГУ МВС України в Криму. В даний час проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення причин займання. Призначено необхідн ... Читати далі »
Переглядів: 313 | Додав: Tipicon-admin | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024